fbpx

Starački dom MEDIC

I život u njemu

Tabu tema ili realan izbor / 01

Starački dom kao mesto nove mladosti

Starački dom trebamo gledati kao mesto gde će naši najmiliji dobiti šansu za kvalitetniji i ispunjeniji život. Često se dešava da nismo u mogućnosti da vodimo računa na pravi način o našim najmilijim. A želimo to. Ono iza čega stoje svi zaposleni u domu za stare Medic, je to da ćemo se potruditi. Da, potrudićemo se da boravak u našem domu učinimo što prijatnijim mestom za život Vaše majke, oca, bake, sestre…. Ili Vas, koji ste ostali sami i ražite društvo i dom.

Druženje i razonoda / 02

Prelepa priroda i staze za šetnju

Dom za stare Medic se nalazi nedaleko od zaštićenog parka prirode Tikvara. Dom je okružen sa šumama, izletištima i parkovima. Nalazi se samo 2km udaljeno od reke Dunav. Klub penzionera, pijaca, centar grada, sve na par minuta šetnje od doma. 

Medicinska nega/ 03

24 časa dostupno stručno medicinsko osoblje

Dom za stare MEDIC svojim korisnicima 24h dnevno na rasploganje doktora, medicinsku  sestru, negovatelje i  socijalnog radnika. Medicinske usluge u našem domu za stare vodi i kontroliše lekar opšte prakse. One obuhvataju  merenje krvnog pritiska, šećera, telesne temperature, EKG, davanje infuzije, obradu dekubitalnih rana, plasiranje katetera i ostalo.

Osmeh naših korisnika

Starački dom Medic
u slikama

Scroll to Top