fbpx

MEDIC BAČKA PALANKA

Par reči o nama

Medic Bačka Palanka

Medic Bačka Palanka, dom za stara lica, je privatni licencirani dom koji se nalazi u Bačkoj Palanci. Okružuje nas park prirode Tikvara i reka Dunav. Objekat ima na raspolaganju 48 luksuzno opremljenih soba, ceo kompleks okružen je, prelepim parkom.

Maksimalan broj korisnika u  domu za stare je 48. O njima konstantno brine stručno i odgovorno osoblje. Naše osoblje je iskreno posvećeno svom poslu i uvek su tu da pruže podršku, lepu reč i osmeh.

Šetnje do dunava, izlet u prirodi, pijaca, centar grada… Sve je to nadomak doma, za one koji mogu i žele malo više aktivnost.

Zašto izabrati Medic Bačka Palanka

Medic Poliklinika Bačka Palanka

Dom za stara lica Medic, nalazi se u sastavu Poliklinike Medic. Poliklinika svojim korisnicima može da ponudi kompletne specijalističke preglede i savremenu laboratoriju za analizu krvi. 

Sertifikovani
privatni dom
Licencirani dom za penzionere i stara lica Medic Bačka Palanka
Sjajno osoblje
Stručno i odgovorno osoblje
Sigurnost
Adaptirane prostorije za boravak lica sa invaliditetom
Iskustvo
Doktori i medicinski radnici sa preko 20 godina iskustva
Aktivnosti
Proslave rođendana, nove godine, krsne slave, hobiji i radionice
Dom u pravom smislu reči

Život bez briga
Medic Bačka Palanka

Medica Dom kao rešenje za stare dane

Rezidentima Doma Medic obezbeđuju se usluge stanovanja, ishrane, medicinske nege i zdravstvene zaštite. Takođe obezbeđujemo usluge socijalnog rada, radno okupacione i kulturno zabavne aktivnosti. Pravna pomoć, administrativne i druge usluge zavisno od potreba, interesovanja i sposobnosti smeštenih starih lica takođe su dostupna našim korisnicima. Sve ove aktivnosti imaju za cilj da stare osobe u našoj Ustanovi prožive jedan sadržajan, aktivan i kulturno bogat život. Život koji je usklađen sa njihovim socijalnim, biološkim i psihološkim potrebama kao i stepenom očuvanosti njihovog mentalnog i fizičkog zdravlja.

0
Sobe Za Stanovanje
0 +
Terapeuti & Negovatelji
0 +
Stalnih Stanara
0 +
Godina Iskustva
Scroll to Top