fbpx

Nega starijih
lica

nega

Život uz
tuđu negu

Pomoć kada je god to potrebno

Nega starijih lica zahteva konstantu pažnju i dostupnost. MEDIC svojim stanarima  24h svaki dan, na raspolaganje pruža stručno obučene negovatelje i medicinsko osoblje, za lakši i kvalitetniji život.

Stambena
sigurnost i nega

Najviši nivo higijene
i siguran prostor

Nega starijih lica u mnogome je otežana, ukoliko prostor za boravak nije adekvatno obezbeđen.

Smeštaj je posebno prilagođen za kretanje starih lica sa invalidskim kolicima. Sve prostorije u našem domu su opremljene sistemom za zvučnu signalizaciju. Većina soba opremljena je specijalnim krevetima za polupokretna i nepokretna lica.

Kupatila su takođe prilagođena polupokretnim i nepokretnim osobama. Pristupačnost objekta i prostorija Ustanove je adaptirano za osobe sa invaliditetom.

Ustanova ima ugrađen lift, radi lakšeg kretanja korisnika

Services Image
nega

Medicinska
Nega

Medicinska nega u sastavu Poliklinike Medic

Pored redovnih lekarskih I sistematskih pregleda korisnicima su po potrebi na raspolaganju sve dijagnostičke I specijalističke usluge. Usluge pružamo u sastavu Labortorije i Poliklinike “Medic”.

24h dnevno
Dostupni

24 časa svaki dan dostupno stručno
nedicinsko osoblje

Uvek na raspolaganju svim našim korisnicima su doktor, medicinska sestra, negovatelji, socijalni radnik. Medicinske usluge u našem domu za stare vodi i kontroliše lekar opšte prakse. One obuhvataju merenje krvnog pritiska, šećera, telesne temperature, EKG, davanje infuzije, obradu dekubitalnih rana, plasiranje katetera itd.

nega
Scroll to Top